Дъждът не изми
следите на лятото.
В спомен остана...
****
Денят потули
следите на времето.
Изгубих се...
****
Следи на заек.
Лисица ги замита.
Друг да не види...
****
Следи на вълци.
Сякаш вървял е един.
Призрачни сенки...
© Веселка Пенова Все права защищены