Като всяка друга внезапна идея
и вчера една в главата ми се зароди.
Аз, както мога и с компютър умея,
защо да не стана кибер техник?
И започнах да ровя в интернет протоколи,
в разни непознати книги, в глави.
Чета и се чеша, и чудя, и моля
да се сетя за разликата между байт и бит.
Поглъщам страниците, поглъщам видеата
и представям си как ще стана бял хакер един.
И ще кодя ли кодя... Ще се ме споменават в студията.
Ще стана аз професионалист незаменим.
© Нора Флорова Все права защищены