здравей верлен това съм аз рембо
и хамлет [не] играе хамлет
в някаква градина
там където няма имена
а имам правото да замълча
да аз ще пропътувам всичките
об[р]ичания за да
събера под тях
парчета от самия себе си
като
мозайка на сезан
и новите писма
които пиша
пощенските гълъби
са въздух помежду ни
въздух за умиране
и явно е
настъпил някакъв суров
и сух сезон
на глухите глухарчета
на тихата
памукова
апатия
да телефонът ми
надгробна плоча
е замлъкнал
все
по-силно
и по-силно
с всяка следваща минута
© Питър Хайнрих Все права защищены