В душата ми е пусто.
Празнотата в нея
паяжини е изплела - самотата свила е гнездо.
И мрачно е!
Като в царството на Хадес.
Тук няма Цербер, пази хаос -
деветоглав и бълващ безпорядък.
Смразяващ е!
Като главата на Горгоната Медуза.
И нищо друго - всъщност страх
на укротеното за миг безредие.
И нищо друго - само безизходност
сред лабиринта на духа опустошен.
© Елисавета Краева Все права защищены
Просто трябва да го намериш...
А хаоса, който си нарисувала ми хареса!
Поздравления!