Не мога вече да се лъжа,
не ме обичаш, а просто се преструваш!
Не ще да вярвам вече на красиви думи,
аз вече зная, когато човекът обича,
той живота си дава за другия,
а ти ми даваш само думи,
напразни обещания, след които боли.
А така мечтаех завинаги живота с теб да споделя,
от приказките ти аз бях заслепена!
Ти получи моето тяло и вече си друг,
студен и безразличен от сълзите във моите очи,
красивият ми свят се разпадна,
свят сътворен от твоите лъжи,
а аз красиво бях го подредила - за теб и мен.... за нас...
Сега разбирам - няма "нас", щастливият финал е само в приказките,
в живота няма "HAPPY END".
Аз оставам тук - разпиления си свят да се опитам да събера!!!
© Поля Все права защищены