6 авг. 2007 г., 11:14

Хардлайнери  

  Поэзия
448 0 0
От толкова "твърдо Не на войната"
на някои направо им омекнаха краката
и "клекнаха" във първите редици
на най-отявлените евроатлантици!

© Любомир Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??