Харесвам те
Звездите пак блещукат на небето…
и ти си там сред звездното море.
Харесвам те, харесвам ти сърцето!
Обичам аз усмивката на твоето лице!
Как силно в скута искам да те гушна!...
Да докосвам нежно твоето лице…
и тихо ще ти шепна в тишината:
Харесвам те, със цялото сърце!
© Михаил Михайлов Все права защищены