2 апр. 2013 г., 20:18

Харесвам те такава 

  Поэзия » Любовная
1076 0 2

Харесвам те такава,

каквато ти си днес.

С душата си толкава,

със чара си нощес.

 

Харесвам ти очите

със бръчици под тях.

Харесвам ти косите -

във тях звезди посях.

 

Харесвам ти лицето

и в него - старостта.

Усещам ти сърцето,

по устните - страстта.

 

Харесвам ти снагата -

напомня младостта.

В душата ти богата

се смее радостта.

 

Походката изгаря

и вдъхва ми респект.

А залезът догаря

във другия аспект.

 

Бъди ми все такава,

каквато ти си днес.

С душата си толкава

и с мъдростта нощес.

 

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??