Понякога от чувства изгарям,
а друг път студ ме мрази.
От мислите свои не мога да бягам,
а в тях често прокрадваш се ти.
Как провокира чувства във мене,
ако кажа - не си - ще излъжа.
Красотата вътре във тебе намерих,
а аз откривам, каквото потърся.
© С обич от мен за вас Все права защищены