Хей, момче,
толкова те мразя, че
не спирам да наричам те "любов".
Три дни поред
сънувам те
и сънят не е кошмар,
но сякаш истински си тук.
Хей, любов,
хвани ръката ми
и ме прегърни.
Няма да ти го простя.
Ела за малко.
Искам да целуна те,
за да ти покажа колко ненавиждам те.
© Сюзън Смърт Все права защищены