18 окт. 2009 г., 13:10

Хей, време... 

  Поэзия » Другая
434 0 3

Времето бърза ли?

Аз ли съм бавна?

Спъвам се. Гледам

пътеката - равна.

Нищо. С бастуна

и с помощ от Бога

(пък и че всичко

не е за тревога),

годините минах

честна и дръзка.

Оставам си чиста

и кал да ме пръска.

Зная. И камъче

да ме събори,

без страх ще вървя

напред и нагоре.

Време, да искаш

да вържеш духа ми,

трябва да видиш

първо... трупа ми.

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??