Искам да те гледам във очите,
да потъвам в тяхното море,
с пръсти да ти ровя във косите
и да целувам любимото лице ...
Искам да те чувствам в ръцете си,
когато прегръщам нежния ти свят
и да не усещаш ти нозете си,
когато изпивам твоя аромат ...
Е-е-х, копнежи невъзможни,
от безкраен телевизионен сериал,
стартирал в младите ни нощи,
но за хепи енда остарял ...
© Валентин Василев Все права защищены