"Да върна парите иска нашият премиер.
Да, ама аз съм "хидроинженер".
Печеля за сметка на държава,
която доя като млечна крава.
В политиката всяка чест се спомина,
а аз взех "хонорар" от милион и половина.
Тъй наричам аз подкупа голям.
Не ми пука, че друг казва: "Няма що да ям!".
Всеки политик за пари се гъчка,
а аз уредих фирма за държавна поръчка.
Бате Бойко много ми се вири,
защото нищо не разбирам от язовири,
ама да съм си добре аз,
а и скоро може пак да съм на власт."
© Георги Все права защищены