9 мая 2017 г., 11:56

Хиляди чифта очи 

  Поэзия » Свободный стих
297 1 1

буквите 
ме гледат изпитателно
от екрана 
докато тракам 

внезапно пламват
превръщат се 
в хиляди чифта очи
забиват се под ноктите
като клечки

пръстите ми
се втурват 
все по-бързо
по-бързо
по-бързо

засрамени чувства
пробягват
по аксоните на ръцете 
обратно към мозъка

усмихваш ли се

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??