14 дек. 2011 г., 15:21

Хищнострастно 

  Поэзия » Любовная
843 0 16

Ще те целуна. Обещавам ти.

При пълнолуние. Направо в спалнята.

Ще се събудиш. Без да си заспала.

Ще бъде чудно. Ласкаво. И бяло.

 

По дърветата звезди ще пеят,

ще светят от небето птиците.

Каквото и да стане, аз ще те намеря

и от устните ти ще опитам

 

еликсира на душата ти.

После ще поискам да погълна

на страстите ти неживяните остатъци,

а след това и теб. Напълно.

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??