ГЕРБ хората манипулират.
Искат панелките да санират.
За целта - от данъците ни - два милиарда,
според на царя бодигарда.
Туй стига за всяка пета панелка само,
но Бойко туй потупа по рамо.
За ГЕРБ и фирмите им туй е келепир.
За нас - че ги търпим* - срам безспир!
*в смисъл, че търпим лъжите им
bezpartien.com/герб-ще-санират-панелките-за-сметка-на/
© Георги Все права защищены