Ревнала хитрата Лиска,
нямала титлата Миска,
Вълчо го спонсор раздава,
всяка нощ тя му пристава.
С уиски препил една вечер,
право в очите ú рече:
- Дърта си вече, Лисано,
агънца търсиме само,
трябва да бъдат студентки
и със отлични оценки.
- Не ме наранявай, Вълкане,
всичко си имам да стана,
в Свободната Горска Програма
завършвам с отличие драма.
С мойта елитна опашка
всички професори шашкам.
Имам награда от Кан
за най-добра роля в „Без срам”.
Отказал се Вълчо да спори,
цяла нощ с данни го борила.
С титлата Мокра Опашка
накичи се Лиза фон Прашка.
© Ивон Все права защищены