хляб се печѐ след
молитва смирена - към
Бог устремена
хляб се печѐ след
молитва смирена и
с Обич скрепена
хляб се печѐ след
молитва смирена и
сърцестаена
хляб се печѐ след
молитва смирена - в Любов
въплътена
© Стоян Минев Все права защищены