23 сент. 2017 г., 22:53

Holly day 

  Поэзия
225 0 2

Събуждаш се хиляди сутрини

болен от себе си,

никой не ти помага,

никой не те лекува, 

никой не предполага,

просто си сам и празен,

като опаковка от бонбон

след празник,

който никога не се празнува.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??