Създания прозрачно мислят..
Въпроси и догадки...
Теории и фрази...
Цитати лицеприятни,
но толкова непонятни.
А електроните се смеят -
пробляскват и вилнеят!
Зад твоя гръб вълна пенлива,
а в твоето лице - частица дива..
Къде е твоята материя?
Къде са твойте чудеса?
Холограма е, а не мистерия..
Игриви кванти - светлина!
© Eva Filth Все права защищены