Искам нормално да живеем,
а не в мизерия да тлеем.
Искам да ме управляват патриоти,
а не нискокултурни мафиоти.
Искам сигурност и ред,
а не роми да крадат жици от мед.
Искам българинът повече да знае,
а не за бъдещето си да нехае.
Искам правова държава,
а не убит на улицата да ме натъжава.
Искам всичко туй хората да чуят,
а не времето си да губят!
© Георги Все права защищены