Тънка, нежна линия в безкрайното,
Връзка между знайно и незнайното...
Допир между явното и тайното...
Сблъсъкът на трайното с нетрайното
Праг между мечтите и реалното
От духовно – към материалното...
В тънка нежна линия, извила се -
Минало и бъдеще размиват се.
Краят за копнежа на очите ни –
Приказно начало за мечтите ни...
© Дидислава Все права защищены