Денят за мене е красив.
В хотела съм най-щастлив.
Когато сме сами.
Моля те, сега нежно докосни.
Нежните ти пръсти.
По голото ми тяло.
Обичам да докосваш.
Да настръхвам в ръцете ти от страст.
А после да се гушна кротко и доволно да заспя.
© Драгомир Костадинов Все права защищены