На там където птиците летят,
на Юга - непосредствено след Язовира,
на път към "Дупката" в Ивайловград,
сърцето ми плени един хотел - "Армира".
Душата иска само да запей,
онази песен дето носи се легенда,
как тук виреят чудни орхидей,
в пределите на ресторанта "Хасиенда".
Слънце грее в приказка красива,
прелистваш страницата и ето я нощта!
И сякаш ти в прегръдките на самодива,
разбираш колко топъл е света.
За туй, приятелю, бъди готов!
Ще те посрещнат тук с ивайловградско вино,
но не какво да е, а с марката "Любов",
ще бъде само и единствено незабравимо.
© Иван Бодуров Все права защищены
И раздела си нацелил!