14 дек. 2009 г., 15:35

Хотел "две звезди" 

  Поэзия » Любовная
401 0 1

Малко семейно хотелче.

Отворило врати за две

влюбени души.

Търсещи своето гнездо

любовно.

Сгушени в едно цяло,

когато вън е мокро и

студено.

Топлещи се от страстта.

Летящи на криле любовни.

Нощта е мокра от дъжда.

Сутринта - покрита в сняг.

А на тях им бе горещо -

предадени в ръцете  на страстта.

Стенещи доволно,

пърхащи със свойте любовни криле,

направиха най-красивото дете.                                                                                

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??