Ооо "Маяк"
Шест дена катерих стъпалата
Пъшках, псувах и проклинах архитекта,
построил те толкова високо над водата
и реализирал е без капка свян проекта.
Броих ги стъпалата, хиляди, милиони
и после още толкоз и отгоре
сигурно тълпа от легиони
е строил таз пирамида, чак догоре.
Но хареса ми, така се стегнах
ходейки напред-назад, и бях редовен
всеки мускул бе засегнат
с този фитнес тъй чутовен.
© Hristo Hristov Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
За местата ни любими, тук от нашето море, с приключения и рими да напишем редове »