13 нояб. 2008 г., 08:07

Хубава жена 

  Поэзия » Любовная
827 0 16
 

ХУБАВА ЖЕНА

 

Жени красиви има много,

те навред са по света,

но като тебе друга няма,

ти най-красива си жена.

 

Между тях изпъкваш мила, 

със нежни, хубави черти

и откъдето минеш ти, любима,

събираш мъжките очи.

 

Щом аз те видя, полудявам,

желание кипи във мен,

всичко друго аз забравям...

И така е всеки ден.

 

От любов по теб изгарям

и че те обичам ти повтарям,

а твойта младост, твойта хубост,

мен докарват ме до лудост.

© Валентин Добрев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??