Отечество, тъй хубаво си ти,
но кой оценява твоите красоти?
Че за такъв разкош, идеал,
друг народ не е и мечтал.
Животът може и да си замине,
но ще остане таз райска градина
на потомците ни - в техните сърца -
на родината любимите деца.
© Георги Все права защищены