Той рисува картини в нощта
уморен, от Силата на деня.
И търси вдъхновение от глупав роб,
дори и невъзможно, дори и жесток.
Душата му мека,
сърцето му розово,
не могат да спрат Твореца –
отдаващ се на мечти и
големи вълни.
04.08.10 г.
© Кристиан Неделчев Все права защищены