Мафиот, кюлче, злато,
държава, безпътица, блато.
Шкаф, евро, компромат,
ГЕРБ, премиер, мат.
Корупция, алчност, позорност,
произвол, наглост, безотговорност.
Народ, мизерия, страдание,
престъпление, съд, наказание.
© Георги Все права защищены