В детството
не избираме.
Дрехите -
просто ги носим.
И онези, които
да пораснем се грижат,
питат: " откъде са петната..."
и не виждат, че
щастие играта ни носи.
После
се скрива
голата радост
в
навика да износва
костюми и роли,
и в това
има
някакво тихо величие,
за което понякога
ние
сме
само актьори.🍀
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены