23 мая 2014 г., 10:22  

И Април е като Баба Марта 

  Поэзия » Другая
274 0 0

И този ден е ненормален,
намусен, няма светлина,
от ситен дъжд навред е кално,
туй дразни моята душа...

До скоро беше бяла пролет,
дошла със птички и цветя...
И бях под слънцето разголен,
и ходех с Радостта пеша!

Април е като Баба Марта,
несигурен и променлив,
и тука е като при хазарта,
без щастието ставаш тъмно-сив...

От всичко туй ще ти е криво,
депресия ще те мори!
Нещата ще са некрасиви,
и есенен ще си останеш ти!
   15.04.2014 София

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??