Просто обичаш трудните неща.
И аз съм като теб -
може би затова те обичам...
Бях желана, красива, уверена...
Ти ме караше да бъда такава...
Но не ми даваше сигурност,
а аз се нуждаех от нея...
Всички жени бяха твои,
но ти искаше само мен.
Тази, която не можеше да имаш...
Предложи ми нещо различно
и все още си в мечтите ми,
въпреки опитите да се забравим взаимно...
Колко малко е нужно
да превземеш отново мислите ми
и да те накарам да загубиш контрол,
да ме желаеш като преди...
... или още по-силно...
© Герито Все права защищены