И днес зеници отварят
И днес пъплят в калта
змии и хали
... цели...
поглъщащи света.
И днес умират бавно
светлини... и...
разум, доброта
И днес борба се води
за човешката душа.
И днес загиват и герои
И днес в неравностна война
И днес кръвта се рони
във вихъра на вечността.
© Марина Все права защищены