“Не мечтая
безсмъртие
и пътища леки, а ватенка топла
за зимния ден. - Безсмъртно
нека остане
навеки построеното тук
от мен!”
Пеньо Пенев
Доживя то
до нова епоха,
поколения, ползваха
с жар...
И след поредната
суматоха –
приватизира го
няк’ъф другар!
Сега е в руини
и повет,
като след злощастно
минала мор...
Изгуби се
твоята пролет
и просъсква резачка,
а заглъхнал е твоят мотор...
© ШЕМЕТ Тарантупски Все права защищены