И И
Тръгвам от абревиатурата
на стръмна,зовяща пътека,
напирам към върхове голи и брулени,
в непредвидими забулени следствия...
Като Бай Ганьо запътил се към Виена,
пътувам мечтаещ по български,
как като скоча накрая от терена,
ще ме посрещнат мечтите ми сбъднати.
Отивам на гости у И И,
да се запозная с неговия изкуствен стандарт
и си викам на ум,ха дано,ама надали
неговите байтове ще ме разберат?
Той е много точен и честен,
но е труден животът му във България,
от хартията бе арогантно изместен
на предишния вот в изборната лотария.
12.05.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены