Стрелките на часовника задвижих наобратно
чрез прост физико - механичен трик,
разчитайки че чувство неприятно
ще ме напусне , та да съм велик !!!
Подлъгах малки , скрити електрони,
зададох им изменчива насока,
та нарушавайки вселенските закони
да тичат във обратната посока !!!
И все пак няма нищо адекватно
в установения от мене ред -
стрелките - затъркалях наобратно ,
но Времето уви - върви напред !
© Момчил Манов Все права защищены