6 сент. 2013 г., 11:01

И на сто години 

  Поэзия » Другая
329 0 1

И на сто години

Човекът и на сто години
жадува вечно за любов.
Да търся ли за туй причини.
И да оспорвам  тоя зов.

Знам, всичко старостта ни взима...
И всичко времето руши!
И цветето на младостта отнема,
а пък това - не ме теши!

Единствено добрите чувства
и в тъмното със  нас вървят.
И само в тънкото изкуство
те могат да се проявят!


  12.06.2013 г. Драгойново

 

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??