Да те обичам нямам сили.
Нито за мир, нито за война.
За мир трябва вяра.
За война кауза.
Да те обичам вече нямам сила.
Нито любя, нито мразя
За любов трябват двама, за омраза враг.
© Красимира Петрова Все права защищены