Когато бях твоя, не знаеше каква жена стои до теб,
не знаеше за сълзите по моето лице,
не знаеше за раните в сърцето ми.
Когато бях твоя, сама не знаех аз коя съм.
Сега не твоя – на всеки друг, но не и твоя,
на тоя, и на оня, но зная за какво се боря.
Лоша ме наричат всички,
но не знаят с колко лоши съм била.
Сега забавно е да мачкам
и по-добра не ще да стана.
Всичко ще раздам, но едно за себе си ще пазя,
едно сърце – на никой няма да го дам.
Ти си тук – ще те унижавам,
на другия целувките си подарявам,
страстта на третия ще уважавам,
с четвърти ще се заигравам.
Сега не твоя, на всеки друг,
но не и твоя,
със всеки друг,
но не и лоша,
просто жена...
и не знаеше колко силна мога да съм…
© ЕЛИ Все права защищены