Първокласник ли си вече
ми, растеш, растеш, човече,
а и още поумняваш
ученик щом вече ставаш.
Тъй, че с раничката смело,
ще почнеш да четеш умело,
и да смяташ също, да,
я с усмивчица сега.
Чакат те другари нови
и научните простори,
хайде, че звънчето бие -
Ех, защо не сме деца и ние...
16.09.2022.
© Георги Каменов Все права защищены
Моята много често ми казва, че да е с мен, е като с малко дете, но си ме търпи, а и аз зная кога да слушкам, и къде, с какво и как да се подмажа 🙃
Но... отговорностите, ех, това бреме, но няма как...
Отплеснах се, но днес ми е щастливо, ще ми простиш 😋
Благодаря ти 💐