Усещам, ще подпали залезът
изписания лист на този ден
и там ще изгорят онези бунтове,
които търсят страсти и оръжия
в очите ми, родили субективност.
Ще станат пепел действията, думите,
признанията, дадени пред себе си,
платените застои и промени,
поделяни ръка, усмивка, къшей...
Усещам, ще подпали залезът
тефтерчето на съвест и желания
и някъде към края ще останат
в очакване белеещите страници.
Когато го писах, бях с усещането, че е много важно да се споминеш преди смъртта , за да разбереш, че смърт няма
Скоро един приятел написа така:
Няма живот след смъртта - има само любов!
И мисля, че ако вярваме в това, дребните ни страсти няма да имат значение!
Хубава седмица ви желая и много любов!