С теб
пролетта е още по-розово мека,
лятото – по-цветно,
птиците – по-сладкопойни,
есента е още по-щедра,
зимата не е скучна,
студена и сива,
а привлекателно-бяла
и щипещо-закачлива.
С теб
светът е пълен,
красив!
Само
не мога да се наситя
на нектара от твоите устни.
Не ми стига!
Искам още
и още,
и още…
© Ласка Александрова Все права защищены