И отново тръгвам си аз
И отново тръгвам си аз,
със сърце разбито, ах, таз,
таз непоносима жега...
И оставям те сам сега...
Но ще се върна, обещавам...
Запомни - аз ти прощавам!
За всичко, сторено и несторено!
За всичко, от теб изречено!
Някой ден пак ще се срещнем...
И отново ще се прегърнем...
Момичето с големите мечти
и момчето със очи като небето...
Ще се хванат
и ще потръпнат,
както преди в спомените им
и ние редом с тях ще крачим...
Доволни, щастливи и безмълвни...
ще се понесем по морските вълни...
Ще усетим прилива и отлива
на нашата водна синева...
© Грийн Лейди Все права защищены