С облачна покривка от дантели
тук небето е покрито.
Гали взора полска безпределност,
пари слънчевата пита.
Птичките накацали са ноти,
плодовете са пендари.
Залез - кехлибар сияе кротко...
И в душата ти е празник.
© Вилдан Сефер Все права защищены