От живота си тръгна и ти...
Безутешно жена ти ридае.
Казва тя, че я страшно боли -
за другаря, човека... Така е!
*
Като перли сълзите блестят
и проправят към Рая пътека.
И по нея сега ти вървиш...
Безвъзвратно си тръгваш... навеки!
---
посветено с много обич на покойния ми чичо
© Анна Дюлгерова Все права защищены