И първият ми стих е посветен
на тебе - ти ще се познаеш!
От дълго време си сърцето в мен
и в мислите ми, като блян витаеш.
Целувката ми първа пак е твоя,
и първата ми ласка на ръцете.
В живота бурите си ми, но и покоя,
и цъфналото във душата цвете.
Прегръщам те, Любима, и отново
си моя Муза, стих и вдъхновение!
Излях се като дъжд Любовен в слово
и чакам те при мен... със нетърпение!...
01.01.2020.
Георги Каменов
Посветено...
© Георги Каменов Все права защищены
Благодаря ти, Пепи 😊