30 авг. 2012 г., 21:12

... и стаята на забравата 

  Поэзия » Другая
525 0 1

паяжините в стаята
ги плете онзи паяк-тъкач
в ъгъла зад гардероба
край мивката в кухнята
и над канала в банята

бели са
защото плете само нощем
и не разпознава цветове
по рождение

гъсти са
защото са минали много години
от последния път
когато бях жива

а толкова исках
да си Индиана Джонс

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??