6 нояб. 2008 г., 12:15

И съм аз, и не съм 

  Поэзия » Другая
711 0 2
Дръпва струни в сърцето ми
страстна китара...
Всеки тон, всеки звук аз усещам във мен,
как по вените тича
и кръвта ми влудява,
и целият свят изведнъж се променя.
Барабани думтят,
светлини се въртят,
аз политам на дивия ритъм в безкрая,
и съм аз, и не съм,
и не мога да спра -
танцът ме носи в магична омая.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??