Искам завивка широка и дълга
дебела и топла, усукана около мен.
Искам да може да скрива ръце крака и теб
да тежи и унася в тъмните доби
разум и тяло, днес и утре
вятър и тишина, болка и страст
тъжно и вярно да може мен да скрие
открит в светлия мрак на нощта.
Може би да даде покой на тялото и душата
и сигурност на съня!
Може би и Сънища.
© Асен Все права защищены